La Oveja Azul

La Oveja Azul

Materie : Epoxy, Blue velvet art.

Houten omlijsting blauw, zilver, 63cm op 63 cm. Binnenomlijsting : velvet art.

La Oveja Azul, een kunstwerk dat mijn identiteit als het zwarte schaap van de familie omarmt. Met het blauwe bloed dat door mijn aderen stroomt, heb ik een schapenkop gecreëerd van kobaltblauw fluweel. Dit schaap symboliseert de zachtheid en kwetsbaardheid die ik in mezelf herken.

In de diepte van het fluweel zien we de complexiteit van mijn ervaringen als het buitenbeentje. Het blauw, zo levendig en intens, vertegenwoordigt de kracht en de moed die ik heb gevonden om mijn eigen weg te gaan, ondanks de druk van conformiteit.

La Oveja Azul nodigt de toeschouwer uit om de schoonheid te ontdekken in anders zijn, om de kwetsbaarheid te omarmen en de kracht te erkennen die schuilt in het volgen van je eigen pad. Het herinnert ons eraan dat ware schoonheid niet ligt in uniformiteit, maar in de unieke kleuren die we allemaal met ons meedragen.